Μη φοβάστε τον πόλεμο, ο πόλεμος χάθηκε.


Έγραφα προχτές για τον ταπεινωτικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν υπουργοί της Ελληνικής κυβέρνησης από μέλη της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών του Ευρωκοινοβουλίου.
Δείτε και, κυρίως, ακούστε ένα μικρό απόσπασμα αυτής της συνεδρίασης (θα πρότεινα να αφήσετε ανοιχτό τον ήχο σε όποιο από τα παρακάτω βίντεο αποφασίσετε να δείτε).
Να θυμίσω ότι μέλος της Ε.Ε. είναι η Ελλάδα και όχι η Τουρκία τα συμφέροντα τής οποίας υπερασπίζονται στην ευρωπαϊκή Επιτροπή υιοθετώντας κάθε ψέμα της τουρκικής προπαγάνδας.
Να τονίσω ότι το εν λόγω απόσπασμα δημοσιοποίησε ο ... Έλληνας ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, που το συνόδεψε μαζί με αυτή την πανηγυρική δήλωση κατά της Ελλάδας, όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία.
"Μας πήρανε χαμπάρι"!
Αυτό το γράφει δημόσια Έλληνας για την Ελλάδα!
Έτσι, για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά. Να μη μένουν αμφιβολίες.
Εντάξει, θα ήταν περίεργο να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από ανθρώπους που τους βλέπουμε να κρατούν με τόσο σεβασμό τη σημαία της Παλαιστίνης...
... ενώ γελοιοποιούν με τόση "έμπνευση" τη σημαία της Ελλάδας.

Κάποια στιγμή θα αναφερθώ με βίντεο και στοιχεία για τον τρόπο με τον οποίο Τουρκία, ανθέλληνες Έλληνες, Ε.Ε. και ΜΚΟ οργανώνουν και πραγματοποιούν τον εποικισμό της Ελλάδας, την αλλοίωση του πολιτισμικού υποβάθρου της και τη μετατροπή της σε μουσουλμανική χώρα.

Για την ώρα, ας δούμε τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα βασανίζει τους "καημένους, κατατρεγμένους, πρόσφυγες" που μπαίνουν παράνομα στη χώρα.
Ας ξεκινήσουμε με την άφιξή τους. Με το που φτάνουν σε κάποιο νησί ή περνάνε τον Έβρο, καταγράφονται και αποκτούν θέση σε καταυλισμό καθώς και μία prepaid κάρτα από την Ύπατη Αρμοστεία με μηνιαία ανανέωση.

Αφού οι "καημένοι, κατατρεγμένοι, πρόσφυγες" κάνουν την πρώτη τους ανάληψη από το ΑΤΜ σε κάποιο νησί της Ελλάδας, αμέσως καταγράφουν τις οδηγίες χρήσης σε βίντεο και το ανεβάζουν σε ομάδες μελλοντικών "κατατρεγμένων" στο Facebook ώστε να έρθουν προετοιμασμένοι.
Επειδή, όμως, στο παραπάνω βίντεο δείχνει μόνο τις οδηγίες για ενημέρωση λογαριασμού, ανεβάζουν και κάποιο με ανάληψη για να μην υπάρχουν ανησυχίες.
Το αποτέλεσμα είναι να έρχονται όλο και περισσότεροι "κατατρεγμένοι" για να στριμωχτούν στα ΑΤΜ των τραπεζών, Χειμώνα στη Μυτιλήνη...
... Άνοιξη στη Σάμο...
... Καλοκαίρι όπου γουστάρουν.
Το Φθινόπωρο συνήθως αφήνουν τα λεφτά να μαζεύονται στους λογαριασμούς τους και αράζουν στους επαρχιακούς δρόμους των νησιών ...
... ή κλέβουν πρόβατα από τους ντόπιους, τα σφάζουν και τα πουλάνε -δίχως κανένα υγειονομικό έλεγχο- στα αυτοσχέδια κρεοπωλεία των καταυλισμών.
Κάπως έτσι έχει αλλάξει το πληθυσμιακό τοπίο στα νησιά την τελευταία 10ετία.
Τους βασανίζουμε, λοιπόν, τους "καημένους, κατατρεγμένους πρόσφυγες" και αυτό είναι φανερό στις εκδηλώσεις τους.
Τους βασανίζουμε όμως μόνο στα νησιά;
Φυσικά και όχι. Τα μεγάλα μαρτύρια τα περνάνε κι όταν μεταφέρονται στην ηπειρωτική χώρα, όπου κάνοντας πορείες απατούν δωρεάν σπίτια, χρήματα και ασφάλιση, όπως για παράδειγμα βλέπουμε να κάνουν στα Ιωάννινα.
Το ευτυχές είναι πώς έχουμε αρμόδιο υπουργό τον Μηταράκη. Αυτόν τον πανέξυπνο και δυναμικό άνθρωπο, ο οποίος αποφάσισε να μεταφέρει "καημένους, κατατρεγμένους πρόσφυγες" από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα. Και καθώς η συμφωνία Ε.Ε. - Τουρκίας λέει ξεκάθαρα ότι μπορούν να επιστραφούν στην Τουρκία μόνο όσοι εισήλθαν παρανόμως στην Ελλάδα και βρίσκονται σε νησιά, από τη στιγμή που πατάνε το πόδι τους στην ηπειρωτική χώρα παύει και η υποχρέωση της Τουρκίας να τους δεχτεί.

Οπότε γέμισε και η Αθήνα. Κι όπως είχε πει και η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, έλα μωρέ τι κακό κάνουν οι μετανάστες, λιάζονται! Όντως λιάζονται. Στην περίφημη, ανακατασκευασμένη πλατεία Ομονοίας με το συντριβάνι της.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης δεν χάρισε μόνο το συντριβάνι στους κατατρεγμένους, αλλά χάρισε και χρόνο από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων ώστε να ακούσουν όλοι οι σύμβουλοι πώς οι κατατρεγμένοι αποφάσισαν πλέον να μη διεκδικούν, αλλά ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
Μιλώντας, βέβαια, για δικαιώματα δεν γνωρίζω κατά πόσο στην Τουρκία θα μπορούσαν να λειτουργούν παράνομοι χριστιανικοί ναοί, όπως λειτουργούν στην Αθήνα 150 "παράνομα" τζαμιά, τα οποία όλες οι αρχές τα γνωρίζουν, αλλά δεν τα κλείνουν. Τζαμιά που λειτουργούν ως χώροι συναθροίσεων παράνομων κατατρεγμένων, με άγνωστα αντικείμενα συζητήσεων και εκδηλώσεων, όπως αυτό των Σομαλών που βρίσκεται στα Κάτω Πατήσια. Ναι, ναι, στα ελληνικά Κάτω Πατήσια, δεν είναι αστείο.
Οι κάτοικοι στα Κάτω Πατήσια το έχουν πάρει απόφαση ότι επήλθε εποικισμός δίχως πόλεμο και ότι η περιοχή τους μουσουλμανοποιήθηκε, αποφάσισαν να αφγανοποιήσουν-πακιστανοποιήσουν-σομαλοποιήσουν τα καταστήματά τους με τη σφραγίδα Χαλάλ.
Τελειώνοντας, κάποιοι από τους "κατατρεγμένους πρόσφυγες" παίρνουν άσυλο κάποια στιγμή. Σε λίγους μήνες από την απόκτηση ασύλου, σταματούν οι επιδοτήσεις και θα πρέπει πλέον να αποφασίσουν να δουλέψουν. Σιγά μην το κάνουν!
Υπό την καθοδήγηση των "αλληλέγγυων", μαζεύονται στην πλατεία Βικτωρίας, στήνουν σκηνές, κατουράνε, πλένονται, αφοδεύουν όπου βρουν, οπότε έρχεται πάλι εκείνος ο πανέξυπνος και δραστήριος υπουργός, ο Μηταράκης, και τους ξαναπαραχωρεί στέγη κτλ, χρησιμοποιώντας πλέον χρήματα του Ελληνικού δημοσίου, καθώς οι ευαισθησίες της Ε.Ε. και του ΟΗΕ τελειώνουν την ημέρα απόκτησης ασύλου.

Κι έτσι ο Μηταράκης, με τον ίδιο τρόπο που πανηγυρίζει ότι αδειάζει τα νησιά, πανηγυρίζει και ότι αδειάζει την πλατεία Βικτωρίας
Η οποία πλατεία Βικτωρίας, δεν λέγεται πλέον πλατεία Βικτωρίας, αλλά πλατεία Αζάντι, διότι έτσι αποφάσισαν οι "κατατρεγμένοι πρόσφυγες" ότι πρέπει να την ονομάσουν, καθώς στα Φαρσί, Αζάντι σημαίνει ελευθερία. Ορίστε, μας ενημερώνει επίσημα ο κατατρεγμένος.

Και γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι ονομασίες περιοχών αλλάζουν μόνο από κατακτητές.
Ο πόλεμος χάθηκε δίχως να πέσει σφαίρα.
Ο εποικισμός συνεχίζεται.
Αζάντι; Αζάντι!
Viva Europa!
Αβάντι μαέστρο ένα ταλιμπανικό να πάνε κάτω τα φαρμάκια και πιάσε και δυο ναργιλέδες. Περιποιημένους, μη μας τρέχει πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ στις Επιτροπές της Ε.Ε. για καταγγελίες ότι δεν ικανοποιούμε πλήρως ανήμπορους ανθρώπους!




Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι έπαθαν οι Δεσποτάδες;

Περικυκλωμένοι...