Τίποτε δε μένει όρθιο


Όλα τριγύρω αλλάζουνε και τίποτε δε μένει ίδιο. Δεν είναι μόνο η φωτογραφία από χτες το βράδυ, η οποία διαψεύδει την Υπεύθυνη Μεταναστευτικού του Δήμου Αθηναίων, Μελίνας Δασκαλάκη, που δήλωσε ότι υπάρχει πολιτική εκμετάλλευση στο θέμα της πλατεία Βικτωρίας, καθώς οι μετανάστες απλώς μαζεύονται εκεί κάποιες ώρες της ημέρας, αλλά το βράδυ φεύγουν και δεν κοιμούνται στην πλατεία.

Το θέμα είναι γενικότερο, πολύ δυσκολότερο και η λύση του εξαφανίζεται όσο περνάει ο χρόνος. Υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει την εξέλιξη των πραγμάτων. Το ανέβασε ο χρήστης του twitter NikKo_ial συνοδεύοντάς το με το εξής κείμενο: "Σουηδία. Φαντάσου ότι είχαν χτίσει ένα από τα ασφαλέστερα,καθαρότερα,πλουσιότερα και πιο ευτυχισμένα έθνη και εν συνεχεία σκέφτηκαν ότι είναι υπέροχη ιδέα να εισάγουν εκατομμύρια ανθρώπους από τα πιο επικίνδυνα μέρη της γης".

Παρακολουθείστε το, είναι διάρκειας μόνο 2 λεπτών. Στο πρώτο λεπτό η λαμπερή Σουηδία του παρελθόντος, στο δεύτερο λεπτό η σημερινή κατάσταση. Όταν συμβαίνει κάτι σε εμάς δεν το αντιλαμβανόμαστε εύκολα, όταν το βλέπουμε σαν θεατές καταλαβαίνουμε περισσότερα...


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι έπαθαν οι Δεσποτάδες;

Μη φοβάστε τον πόλεμο, ο πόλεμος χάθηκε.

Περικυκλωμένοι...