Άσε μας κι εσύ ρε Παπαχελά

Έχουμε τα ζόρια μας, έχουμε και τον Παπαχελά να βγαίνει στο κουρμπέτι για να μαζέψει συμπάθειες για τον αντίπαλο του Τραμπ στις ερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ. «Και τι καλός που θα είναι ο κύριος Μπάιντεν για την Ελλάδα», «και πόσο θα βοηθήσει την Ελλάδα ο κύριος Μπάιντεν» και όπως γράφει στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Ο Μπάιντεν και η ομάδα του στον Λευκό Οίκο θα είναι οπωσδήποτε μια επιστροφή στην κανονικότητα. Ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος εδώ και αρκετές δεκαετίες και είχε τοποθετηθεί υπέρ των ελληνικών θέσεων σε κρίσιμες στιγμές. Γνωρίζει όμως και πρόσωπα, πράγμα πολύ σημαντικό. Θα υπάρχουν, για πρώτη φορά έπειτα από καιρό, ισχυροί Ελληνοαμερικανοί που θα μπορούν να σηκώσουν το τηλέφωνο και να μιλήσουν στον ίδιο ή στην αντιπρόεδρό του». Το άρθρο του, εδώ

Έχει κάτι καημούς η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα και οι παπαγάλοι της! Λες και ελπίζουμε κάτι από τις ΗΠΑ ή πιστεύουμε ότι ο τρόπος με τον οποίο θα απαξιώσουν και πάλι την Ελλάδα οι ΗΠΑ είναι προσωπικό θέμα του κάθε Μπάιντεν. Βασικά είναι γνωστό σε όλους ότι ο Μπάιντεν –που όλες οι μετρήσεις είναι υπέρ του, άρα δεχόμαστε ότι αυτός θα εκλεγεί – δεν θα βγάλει την 5ετία στην Προεδρία.

Εύχομαι να ζήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα ο άνθρωπος, αλλά ούτε η φυσική ούτε η πνευματική του κατάσταση δείχνουν ότι θα τα βγάλει πέρα. Γι’ αυτό κι έγινε τόσος ντόρος σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντιπρόεδρος του Μπάιντεν. Η Κάμαλα Χάρις που τελικά κέρδισε τη θέση του αντιπροέδρου αν νικήσει ο Μπάιντεν, είναι αυτή που θα παίξει τον σπουδαιότερο ρόλο στον Λευκό Οίκο.

Και γι’ αυτήν όμως πρόλαβαν να μας ενημερώσουν ότι είναι βαμμένη Εθνική Ελλάδας, καθώς υποτίθεται ότι μία Ελληνίδα ήταν εκείνη που την πρότεινε στον Μπάιντεν για αντιπρόεδρο. Οπότε, να πανηγυρίσουμε έξαλλοι που μας έτυχε τέτοιο κελεπούρι, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Για να μην πολυλογούμε, η Κάμαλα Χάρις είναι επιλογή Τζορτζ Σόρος. Γι’ αυτό και ο πρώτος που τη συνεχάρη ήταν ο διάδοχος του Τζορτζ, ο γιος του ο Αλεξάντερ Σόρος. Υπό αυτές τις συνθήκες το πιθανότερο είναι ότι η Ελλάδα στην επόμενη 5ετία δεν θα έχει κυβέρνηση, αλλά ΜΚΟ στο Μαξίμου. 

 

Άλλωστε, αυτό το χαριτωμένο πλάσμα, ο Αλεξάντερ Σόρος δεν έκρυψε ποτέ τις προτιμήσεις του στην παγκοσμιοποίηση, στην κατάργηση των βιολογικών φύλλων, στην κατάργηση των εθνών και στην ομογενοποίηση των πληθυσμών μέσω του «μπολιάσματος».

Σαφώς και ο Τραμπ ήταν ένα τεράστιο πρόβλημα για ολόκληρο τον κόσμο. Εμείς το ζήσαμε στις σχέσεις με την Τουρκία. Όμως ο Τραμπ ποτέ δεν κατάφερε να γίνει πολιτικός. Σαν επιχειρηματίας που διοικεί μία πολυεθνική εταιρεία, κυβέρνησε σε όλη τη θητεία του. Και αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Αποφάσιζε με βάση τα κέρδη των επενδύσεών του σε κάθε χώρα.

Ε, φανταστείτε τι έχει να τραβήξει ο κόσμος, τώρα που παρασκηνιακά θα κυβερνάται από κάποιον που με υπερηφάνεια ομολογεί ότι είναι ο μεγαλύτερος κερδοσκόπος παγκοσμίως. Ο Τζορτζ Σόρος είχε τις χειρότερες σχέσεις με τον Τραμπ, ακριβώς επειδή υπήρχε σύγκρουση επιχειρηματικών συμφερόντων.

Στις ΗΠΑ, ελάχιστες φορές αυτός που έπαιρνε τις αποφάσεις ήταν ο Πρόεδρος. Πάντα ήταν κάποιος άλλος. Για παράδειγμα, κάποιος που ξέρει απλώς από αναφορές το θέμα της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο έχει ακούσει τόσες φορές το όνομα «Κίσινγκερ» που πιστεύει πλέον ότι ήταν ένας από τους προέδρους των ΗΠΑ. Αν δε, αποφασίσει να ασχοληθεί λίγο περισσότερο με την παγκόσμια ιστορία εκείνης της μεγάλης περιόδου, δεν θα μπορείς με τίποτα να ξεκολλήσεις από το μυαλό του ότι ο Κίσινγκερ δεν ήταν ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά σύμβουλος εθνικής ασφάλειας και υπουργός Εξωτερικών επί προεδρίας Ρίτσαρντ Νίξον και Τζέραλντ Φορντ.

Όχι, δηλαδή, ότι μετά ηρέμησε, γιατί από το 1977 ως ιδρυτής εταιρείας παροχής συμβουλών σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, συνέχισε να χώνει τα βρωμόχερά του σε κάθε δύσοσμη, παράνομη και εγκληματική παρέμβαση των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

Μέχρι και σήμερα Χένρυ Κίσινγκερ, Τζορτζ Σόρος, Μπιλ Γκέιτς και η Βεατρίκη της Ολλανδίας, αποτελούν τον κορμό της Δύναμης της Ελίτ και μέσω της Λέσχης της Ρώμης, υλοποιούν με σταθερά βήματα την εξάλειψη της εθνικής κυριαρχίας και τη δημιουργία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Περισσότερα, εδώ και εδώ. Ε, γερούς να μας έχει ο Θεός, σε περίπτωση που νικήσει στις εκλογές ο Μπάιντεν, μαζί θα δούμε την Κάμαλα Χάρις να υλοποιεί τη συγκεκριμένη ατζέντα.

Ναι, ξέρω, για πολλούς όλα αυτά είναι αστεία, συνωμοσιολογικά και γραφικά. Να σας πω κάτι; Εύχομαι να έχουν δίκιο, γιατί αν δεν έχουν και δικαιωθούν οι πηγές που χρησιμοποιώ εδώ και είναι στη διάθεσή σας όλες, τότε θα χρειαστεί για το υπόλοιπο του βίου μας να πέσουμε στα γόνατα και να την περάσουμε με νηστεία και προσευχή μήπως και μας λυπηθεί ο Θεός.

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τι έπαθαν οι Δεσποτάδες;

Μη φοβάστε τον πόλεμο, ο πόλεμος χάθηκε.

Περικυκλωμένοι...